Verantwoordelijkheid en plezier; dat is werken als Zandstraler bij Waayenberg Coatings

  • Barneveld
Ik heb interesse

Reageer vandaag nog!

Dit kun je verwachten

  • Een salaris tussen de € ????,- en € ????,- bruto per maand op basis van 40 uur volgens de CAO Klein Metaal en op basis van jouw werkervaring
  • Reiskostenvergoeding en een goede pensioensregeling
  • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld van het bruto jaarsalaris
  • Jij krijgt verantwoordelijkheid, een eigen werkplek en de kans om een opleiding of cursus te volgen
  • Op vrijdagen stoppen we om 14.30 uur voor een borrel en een vette hap van de snackbar
  • Door het jaar heen hebben we leuke uitjes en in de zomer steken we regelmatig de BBQ aan!

Ons verlanglijstje

  • Het doen van fysiek werk, is voor jou geen probleem
  • Jij werkt efficiënt en denkt logisch na over hoe je een klus het best kunt aanpakken
  • Daarnaast ben je gemotiveerd, leergierig en flexibel! Ervaring is niet nodig, we leren het je wel!

Kleuren en bescherming, dat is onze specialiteit! Wij zijn Waayenberg Coatings uit Barneveld en doen alles op het gebied van stralen en poedercoaten, hier hebben we uiteraard alle voorbehandelingstechnieken voor in huis zoals ontlakken, stralen zowel machinaal als handmatig en chemische voorbehandeling. Producten zijn zeer uiteenlopend, enkele voorbeelden zijn kozijnen, trappen, hekwerken, zonneschermen, machineonderdelen en nog veel meer. Al onze projecten zijn uniek waardoor maatwerk voor onze klanten is vereist. We werken voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Met de juiste behandeling en continue aandacht waarborgen wij langdurig behoud en totale kwaliteit.

We hebben oog voor onze collega’s, er zijn korte lijnen en de sfeer is gezellig. Samen klaren we de klus! En dat alles betaalt zichzelf uit in collega’s die werken met plezier en lang in dienst blijven. Als blijk van waardering krijgen de collega’s verantwoordelijkheid, vrijheid en nette werkkleding. Om de goede onderlinge sfeer nog meer te verstevigen doen we leuke dingen zoals karten, BBQ’en of uiteten. En met kerst krijgt iedereen een mooi pakket om het harde werken te belonen!

Ik heb interesse
Aan het werk bij

Zo ziet je dag eruit

06.45
Samen met je collega’s start je de dag met een verse bak koffie. Even wakker worden! Na de bak koffie neem je samen met Job de planning door. Er staan voor vandaag drie klussen op de lijst.
07.15
Gistermiddag is een trap is klaargezet die jij vandaag gaat zandstralen. De trap breng je naar de cabine, gelukkig is de trap gister al op de bok gezet. In jouw eigen cabine tref je alle voorbereidingen en ga je aan de slag.
09.30
Tijd voor koffie! In de kantine drink je onder het genot van een aantal sterke verhalen een bak koffie. Het is flink gezellig!
09.45
Na de koffie draai je de trap met behulp van de kraanbaan, zo kan je beter bij de onderkant. Je drukt op de bel zodat een collega je kan helpen draaien. Samen is dat zo gepiept en kan jij verder met het zandstralen.
11.00
De trap is klaar! Met behulp van je collega zorg je ervoor dat de trap uit de cabine gehaald wordt. Dan ben jij klaar voor de volgende klus; het zandstralen van een set velgen. Een kleine klus die snel geklaard is.
12.30
Dus; tijd om richting de kantine te gaan voor een welverdiende lunch. Alle collega’s verzamelen zich en de verhalen van het afgelopen weekend worden gedeeld. De tijd vliegt voorbij!
13.00
Net wanneer je op het punt staat om met je laatste klus van de dag te beginnen, wandelt een klant de zaak in. Een spoedje! Samen met een collega schiet je in de actie stand en handelen jullie de spoedklus af.
14.00
Je zet een Opel Omega klaar in de cabine. De motorruimte en de wielkassen van de auto moeten gestraald worden. Daar ben je wel even zoet mee want er zijn veel hoekjes, kantjes en randjes waar je rekening mee moet houden.
15.30
De dag zit er bijna weer op. Je ruimt de boel op en laat de cabine netjes achter. Snel neem je nog de planning voor morgen door en zet je alvast wat klaar. Dan kan je morgen gelijk aan de slag. Nu op naar huis!

Tijd voor een bakkie

Aan de slag als zandstraler bij Waayenberg Coatings, betekent een baan met veel eigen verantwoordelijkheid gecombineerd met de gezelligheid van een betrokken team. Het is hard werken en soms flink doorbeuken, maar ‘wat je erin steekt, komt er ook uit’, want jij levert prachtige producten op die zorgen voor blije klanten. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? En past deze functie als zandstraler bij jou? Dan komen we graag met je contact. Vul het onderstaande sollicitatieformulier in, bel of WhatsApp!

Kom werken bij het team van

Ik heb interesse

Vul dan hieronder je gegevens in. Wij nemen contact met je op om een afspraak maken.

WhatsApp met Maarten van

Ik wil nog meer weten

Heb je vragen, wil je meer weten of twijfel je of je geschikt bent? Stuur Maarten een WhatsApp op 06 46 47 18 87 of mail naar maarten@waayenbergcoatings.nl.