Werk met moderne machines als Poedercoatspuiter

Barneveld
Ik heb interesse

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een salaris tussen de €2200,- en €3000,- bruto per maand op basis van 40 uur volgens de CAO Klein Metaal en op basis van jouw werkervaring
  • Reiskostenvergoeding en een goede pensioensregeling
  • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld van het bruto jaarsalaris
  • Op vrijdagen stoppen we om 14.30 uur voor een borrel en een vette hap van de snackbar
  • De mogelijkheid om een opleiding en/of cursus te volgen
  • We luiden de bouwvak in met een heerlijk BBQ en tussentijds doen we leuke dingen!

Ons verlanglijstje

  • Ervaring als poedercoatspuiter is vereist
  • Flexibel, leergierig, gedreven en een echte aanpakker; dat ben jij!

Kleuren en bescherming, dat is onze specialiteit! Wij zijn Waayenberg Coatings uit Barneveld en doen alles op het gebied van stralen en poedercoaten, hier hebben we uiteraard alle voorbehandelingstechnieken voor in huis zoals ontlakken, stralen zowel machinaal als handmatig en chemische voorbehandeling. Producten zijn zeer uiteenlopend, enkele voorbeelden zijn kozijnen, trappen, hekwerken, zonneschermen, machineonderdelen en nog veel meer. Al onze projecten zijn uniek waardoor maatwerk voor onze klanten is vereist. We werken voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Met de juiste behandeling en continue aandacht waarborgen wij langdurig behoud en totale kwaliteit.

We hebben oog voor onze collega’s, er zijn korte lijnen en de sfeer is gezellig. Samen klaren we de klus! En dat alles betaalt zichzelf uit in collega’s die werken met plezier en lang in dienst blijven. Als blijk van waardering krijgen de collega’s verantwoordelijkheid, vrijheid en nette werkkleding. Om de goede onderlinge sfeer nog meer te verstevigen doen we leuke dingen zoals karten, BBQ’en of uiteten. En met kerst krijgt iedereen een mooi pakket om het harde werken te belonen!

Ik heb interesse

Zo ziet je dag er uit

5.45 Koffie! Dat heb jij nodig om de dag goed te beginnen. Na een bak koffie en wat praatjes met de collega’s zet je de poedercoatinstallatie aan en controleer je de producten die je vandaag gaat coaten. Je begint met de eerste producten, deze zijn al gegrond en ga je wit coaten.
9.00 Deze onderdelen moeten snel door naar de moffeloven en kunnen dan direct door naar de klant. Deze kleine klus tussendoor heb jij zo gedaan en daar draai jij je hand niet voor om. Tijd om even te overleggen met Maarten van de planning over de volgende klus.
9.30 Het overleg met Maarten zit erop en het is tijd voor een koffiepauze! Samen met je collega’s drink je in de kantine een bak koffie voordat je weer aan de slag gaat.
10.00 Na de koffiepauze is het tijd om samen met je collega de installatie te reinigen voor de volgende kleur. Tijd om een nieuw poeder in de machine te zetten. Uiteraard selecteer je de goede kleur uit het magazijn!
12.30 Je bent al redelijk ver gekomen! Het project waar je mee bezig bent, betreft een aantal kozijnen voor een woonhuis. Maar nu eerst: lunch! Het is mooi weer dus de bammetjes eet je buiten in het zonnetje me je collega’s.
13.00 Tijd om verder te gaan! Gelukkig heb je een moderne machine tot je beschikken die de grote stukken zelf spuit. Jij focust met name op de hoeken, gleuven en randen. De kozijnen coat je helemaal strak!
14.30 Een collega heeft wat vragen over de het coaten van een product. Samen overleggen jullie over de aanpak, zodat hij weer verder kan. Maar wel pas na de koffie! Samen babbelen jullie over het afgelopen weekend tijdens een bak koffie.
15.00 Je start na de koffie weer met het coaten van de kozijnen. Je maakt ook gebruik van de lift, zodat je niet boven je hoofd hoeft te werken of moet bukken. Fijn dat je werkgever stilstaat bij jouw gezondheid!
16.00 De dag zit erop! Morgen ga je verder met de kozijnen. De installatie schakel je uit en controleert je werkomgeven. Je wenst je collega’s een fijne avond en springt de auto in op naar huis. Een goeie werkdag!

Tijd voor een bakkie

Steek jij graag je handen uit de mouwen? Wil jij werken met moderne machines? En doe je dat het liefst samen met een gedreven team? Dan ben jij de poedercoatspuiter waar wij naar op zoek zijn. We nodigen je graag uit om eens kennis te maken en geven je dan gelijk een rondleiding door onze werkplaats. Hopelijk kunnen we je dan snel voorstellen aan ons teams als nieuwe collega. Het enige wat je hoeft te doen is ons een berichtje te sturen of even te bellen. Tot snel?