Ga aan de slag als Algemeen Productiemedewerker

 • Barneveld
 • Fulltime/Parttime
Ik heb interesse

Reageer vandaag nog!

Dit kun je verwachten

 • Een salaris tussen de € 2100,- en € 2700,- bruto per maand op basis van 38 uur volgens de CAO Klein Metaal en op basis van jouw werkervaring
 • Reiskostenvergoeding en een goede pensioensregeling
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld van het bruto jaarsalaris
 • We luiden om 14.30 uur het weekend in met een borrel en een vette hap van de snackbar
 • Wanneer gewenst is het mogelijk om een opleiding of cursus te volgen
 • In de zomer steken we de BBQ aan, uiteraard is aanhang welkom, en tussendoor hebben we leuke uitjes!

Ons verlanglijstje

 • Werkervaring op een soortgelijke afdeling is een pré
 • Je vindt het niet erg om een keer om 6.00u te starten als je leidinggevende dat vraagt
 • Jij weet van aanpakken en je bent flexibel, leergierig en gedreven!

Kleuren en bescherming, dat is onze specialiteit! Wij zijn Waayenberg Coatings uit Barneveld en wij voorbewerken, poedercoaten en ontlakken metalen producten van kozijnen en trappen tot wieldoppen en zonneschermen. Al onze projecten zijn uniek waardoor maatwerk voor onze klanten is vereist. We werken voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Met de juiste behandeling en continue aandacht waarborgen wij langdurig behoud en totale kwaliteit.

We hebben oog voor onze collega’s, er zijn korte lijnen en de sfeer is gezellig. Samen klaren we de klus! En dat alles betaalt zichzelf uit in collega’s die werken met plezier en lang in dienst blijven. Als blijk van waardering krijgen de collega’s verantwoordelijkheid, vrijheid en nette werkkleding. Om de goede onderlinge sfeer nog meer te verstevigen doen we leuke dingen zoals karten, BBQ’en of uiteten. En met kerst krijgt iedereen een mooi pakket om het harde werken te belonen!

Ik heb interesse
Aan het werk bij

Zo ziet je dag eruit

06.45
Je begint de dag met een bak koffie en wat sterke verhalen van je collega. Vervolgens neemt de leidinggevende de planning door met het team en de taken worden verdeeld. Een drukke dag voor de boeg!
07.00
De koffie is op, dus tijd voor de eerste lading. De pallet staat al klaar dus het is aan jou om alle materialen op de pallet te plaatsen. Je gebruikt plankjes om de materialen vast te zetten zodat het tijdens het vervoer niet gaat schuiven.
09.30
Koffiepauze! En dat is goed getimed want je hebt de lading net klaar. In de kantine drink je een bak koffie samen met alle collega’s. Het is druk en gezellig.
09.45
Alles loopt op schema. Jij start met de volgende lading, het inpakken van kleine materialen. Je haalt dozen met schuim en folie tevoorschijn zodat je ze netjes en veilig kan inpakken. Beschadigingen oplopen, moet voorkomen worden!
10.30
Ondertussen rijd je collega langs op de heftruck, hij verplaatst alle materialen. Jullie maken kort even een praatje en overleggen over de planning. Hij laat weten dat deze klus snel de deur uit moet. Omdat jij de schakel bent in de snelheid van het proces, werk je snel door.
12.30
Ook deze klus is net op tijd klaar, want de lunchpauze staat voor de deur. De zon schijnt, dus jullie eten buiten je broodje in de zon!
13.00
De lunch zit erop en je helpt een collega die in tijdsnood zat. Dit betreft een lading met wat grotere onderdelen waarvoor je de kraan nodig hebt. Gelukkig kan jij deze met afstandsbediening besturen. Fijn dat Waaijenberg investeert in goede machines voor jouw gezondheid!
14.30
Het is vrijdag, dat betekent niet tot 17.00 uur werken maar tot 14.30 uur. Extra vroeg weekend! Je laat de hal netjes achter en verplaatst je naar de kantine. Laat die borrel en snack maar komen!

Tijd voor een bakkie

Als algemeen productiemedewerker inpakafdeling werk jij mee in het proces en houd je het overzicht. Daarnaast kan jij in deze rol onderdeel uitmaken van een betrokken team en aan de slag gaan met unieke producten. Is dit hetgeen waar jij naar op zoek bent? Zoek dan niet verder want deze functie is jou op het lijf geschreven. We nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Dan krijg jij een rondleiding door onze werkplaats en kan jij hoogstpersoonlijk vragen stellen aan onze collega’s. Reageer op deze vacature, bel of WhatsApp!

Kom werken bij het team van

Ik heb interesse

Vul dan hieronder je gegevens in. Wij nemen contact met je op om een afspraak maken.

WhatsApp met Maarten van

Ik wil nog meer weten

Heb je vragen, wil je meer weten of twijfel je of je geschikt bent? Stuur Maarten een WhatsApp op 06 46 47 18 87 of mail naar maarten@waayenbergcoatings.nl.